BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, January 30, 2009

:Honk! If u Think This Blog iS Cute!

hehe...actually bkn tu yg aku nk kongsikn..ni psl menda alah yg cute ni...


Picheese Honk!!


Nk cter ni...rABU 25 Jan 09,pas Naik dr coti lame CNY..Diri ni mmg da bosan r,xde mood semangat ag nk p keje..tp kena p gk r kn.da Responsibility kt..kena gkla p..hu3

tgh2 wat keje...along aku yg xbekerja slama semgu cz company dia sume Chinese..dia dgn seboknyer dtg ofis aku..

dia kena kuar jmpa aku pn cz ade urusan..ade2 urusan tu,dia bgi aku menda alah ni dgn rojak yg sedap dn enak.tp yg nk cter ni psl menda alah ni..suke x.?aku sukela..lame gk nk crik.

yela sbb ape aku suke,sbb tahula aku 'GIRL'..klu drive tu,silap skit je ade je yg nk 'HONK' 'HONK' aku...igt aku suke ke3..menci2..
HEADACHE au..hu3..Dgn adenyer menda ni...Aku Mohon Dlindungi dr 'Setan' Jlnan.hahaha3

Tqsomuch Along..Love u.Muaah. :bb

::Save the Palestinias::...Please!!

Shawl ni berharga RM10..Ade Byk gk kt ofis aku,bos aku amek mase dia p kempen C.O.M.P.L.E.T.E....Tp cepat abis...ramai gk yg membelinyer..sebagai rakyat yg Perihatin..Actly,RM10 utk shawl adalah utk sumbangan kepda mangsa2 dPalestinias ni...Duit yg Dsumbangkn ini akn Dsalurkn kE tABUNG mENDERma..Terima kAsih kpd yg menderma..

..shawl ni leh pkai dgn pelbagai gaya..kreatif idea lehla digayakn..

Sehingga kini, masih ade yg menderma dan menghulurkan bantuan..SubhanaAllah..

Jazakallahu khairan katheera.

[[beriadah]][[berpeluh]]

biase klu weekend klu aku xde actvty melepak dgn kwn2 or shopping kurengkn duit or window shoping je..
ni la actvty aku...BERIADAH(bKN bERibadah EH.HE3)

Dgr cm poyo je kn.hehe..tp ni la realitinyer..aku p riadah ikot family along aku...diorg ni suke gk
beriadah..ala bkn ape..utk kesihatan kt gk kn..dr aku jln pkai hill aku,pkai sport shoes ni wlau jln jauh mane pn xrase penat..he3(xtau klu tdo mlm tu mmg xingt dunia r tdo.he3)

Pichesese 1: Lokasi

Lokasi: Tasik Titiwangsa

Time: Biase pas Asar

Tujuan: Mengeluarkn peluhla..buang2 lemak..


Sll aku riadah kt tasik ttwangsa ni la..wlaupn ade gk ber'dating2' ni..tp tmpt ni sgt OPEN for public..
mamatt yg duk kt tepi2 jln tu pn da biase gknyer cuci2 mate ni..so,diorg pn xksah da nk kacu2 ni..diorg 'cool'
'relax' je kt tepi2..yg dating2 ni pn 'santai' je.he3..

Picheese 2: Aktivity yg Dlakukan.he3


ade benda yg menarik kt tasik ttwangsa ni..beria2 aisyah n min nk p..upenyer ade kuda..
kt leh naik keta kuda,yg tayar 2 ni or ride kuda sekor2 pn bole..niece aku smpi leh hafal name2 kuda kt ctu..
mane xnyer,leh dkatakn tiap2 mgu dtg..murah je naik kuda ni..klu mahal xdenyer nk naik byk2 kali..

kEistimewaan Beriadah pd aku:
1. bdn jd chat dan kuat
2. dpt ketenangan sekjap
3. p keje nt bdn xde letih2 klu byk keje
4. dpt cuci2 mata.he3
5. dpt pkai sport shoes baru..(lame beli tp xpkai2)
6. ntah ape lg nk ckp,xtaula.he3..itula antaranyer.
7. Klu keburukan plak nt pk eh..he3
The End.

Sunday, January 25, 2009

Beach=Ocean=Pantai= ^-^

Time bEGin : 3:20pm

Date : 24th Jan 09

Location : Syurgaku Dkg

Beach=Ocean=Pantai ialah 1 p'ktaan yg memberi 1 makna.


sAbtu Ptg,24hb..aku p la dgn Along Family n ADAM skali..anak2 buah akula mengenget nk sgt p mandi2 kt pantai tu..so,aku pn bwkla dorg,dsbbn along or bg man xtau jln,aku yg drive..he3

bDK2 ni thu2 jela,suke sgt main dgn air,mse tu angin kuat,ombak pn kuat..takot gk..tp ramai gk kt sane..ade yg bermlm dsane..mmg besh kdg2 dpt amek angin..sllrrruuuppp..he3..dgn gelagat anak2 buah aku,ilunk gk beban dtmpt keje n ape2 jela...

biasela...mandi2 gk,xknla xamek gmbo,sbgi kenangan2.haha3..klu ade aku ni mmg bergmbo jela.he3..

Location: Pantai Puteri

Date: 24th Jan. 09

Time Actvty: 4:54pm

wajah2 anakbuahku yg comey2..tgkla suke sgt maen pasir..sib baik pasir laut...ade tu 1 bdn penuh pasir..he3..aku suke,gembira n bahagia klu anak2 buah pn gembira..TQ maksu.he3(puji diri sndri nmpk aku.hu3)



Fu pn gk amek pichies diri sndri.he3....R u Ready kids..Readyy!!!..Cian amek gmb sndri..Anak2 buah aku bahgia..aku pn Bahagia..ngah2 main pasir,tetba Si Dia dtg kejap,cz dia nk lawan game..dpt tgk kejap je muke dia..ish3..tp xpela lepas gk rindu aku..tq syg...cuuppp..cuuppp.


sempat gk amek gmbo dgn along,akmal,aisyah,yasmin n adam..gune 10second times..he3...Kul6.30 ktorg siap2 nk blk..sib baik aku parking dekat dgn toilet,senangla diorg nk mandi n salin bju..Brilliant.!!

The End(kekeringan idea)


Time Stop: 4:36pm

Created By:FufubERrycHERry

Saturday, January 24, 2009

..mY bEDtime Stories..

Ahad or Sunday...
Hari coti utk sume..mYbe?
hari ni ari aku rehat dr keje,dr sgla hiruk pikuk kota...
duk umah,1 kegemaran aku..he3..tp borink gk..


pas Lunch..aku ajak anak2 buah aku p tgk wayang,kt Glaxy Ampang,dekat je dr umah..
Kul 4 Start Wayang,mase MEnunggu dSANE aGK Lame..Borink2 menunggu,aku pn sesi bergmbrla dgn anak2 buah aku..he3





.Bedtime Stories.

Synopsis:

This is a family comedy about a harried real estate developer, Skeeter Bronson (Adam Sandler), whose life changes when the lavish and imaginative bedtime stories he tells his niece and nephew are somehow beginning to manifest themselves in the real world.

::P la nonton cter ni..mmg besh gler,klako pn ade..aku pecah perot tgk cter ni...Tq anak buah aku teman Maksu ni..he3

Time:2:43 Date: Sabtu,Saturday..24hb.Jan.09

created by:fufuberrycherry


Tuesday, January 20, 2009

mY FearmiLieY

ni la family aku...tp 'angah family je xde,da crik dlm folder fu tp xde..xpe nt aku amek gmbo diorg..hu3.

My Family terdiri drpd:
1st > My Only One tht i hv in this world,only u.. Ibu n Ayah. ( U r Always in My hEARt...Always)
2nd > My Along..HanieyAriff, My Angah..Azryna Ariff, My Awen..Azwen Ariff..(My Very2 BestFriends di Alam ini.he3)
3rd > My Niece n My Nephew...Nur Aisyah Azman,Nur Yasmin Azman,Mohd Akmal Azman...Muhammad Danish Adam ZA,Muhammad Danial Hakim ZA...(tHEY all My Happiness)

4th > My One n Only One...It's Him.

....sume yg tersenarai dlm ni,sume aku syg...always syg


Time: 2.10pm
Location: Syrgaku DKg..

Created by:..fufuberrycherry..




The end..

Friday, January 16, 2009

Aloha EveryBody :-)


Salam..

Finally, i make my own blog..ni sume gare2 cik nurul kt.he3..dia yg introducekn aku blog2 ni..aku 'terpukul' utk wat blog ni cz tgk blog ul so 'comey' cm dia gk...n mcm2 story or luahan hati leh dishare kt cni...very interesting..tq ul..
Kt blog ni nt aku akn share la ape2 yg Colourful in 'MY' Life,yg Dark,yg Blur,yg Clean,Suci,...Luahan isi hati aku or org lain..hu3..OR whateverla yg Sempat aku Wat.he3
To mY Friends,My EnEMY Or Whatever 'MY'..Mari Kt same2 coment2 n lihat2 blog eh..

Now,im ready to share my story..he3...Aja aja Fighting..he3!!

Bismillah....