BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, January 30, 2009

[[beriadah]][[berpeluh]]

biase klu weekend klu aku xde actvty melepak dgn kwn2 or shopping kurengkn duit or window shoping je..
ni la actvty aku...BERIADAH(bKN bERibadah EH.HE3)

Dgr cm poyo je kn.hehe..tp ni la realitinyer..aku p riadah ikot family along aku...diorg ni suke gk
beriadah..ala bkn ape..utk kesihatan kt gk kn..dr aku jln pkai hill aku,pkai sport shoes ni wlau jln jauh mane pn xrase penat..he3(xtau klu tdo mlm tu mmg xingt dunia r tdo.he3)

Pichesese 1: Lokasi

Lokasi: Tasik Titiwangsa

Time: Biase pas Asar

Tujuan: Mengeluarkn peluhla..buang2 lemak..


Sll aku riadah kt tasik ttwangsa ni la..wlaupn ade gk ber'dating2' ni..tp tmpt ni sgt OPEN for public..
mamatt yg duk kt tepi2 jln tu pn da biase gknyer cuci2 mate ni..so,diorg pn xksah da nk kacu2 ni..diorg 'cool'
'relax' je kt tepi2..yg dating2 ni pn 'santai' je.he3..

Picheese 2: Aktivity yg Dlakukan.he3


ade benda yg menarik kt tasik ttwangsa ni..beria2 aisyah n min nk p..upenyer ade kuda..
kt leh naik keta kuda,yg tayar 2 ni or ride kuda sekor2 pn bole..niece aku smpi leh hafal name2 kuda kt ctu..
mane xnyer,leh dkatakn tiap2 mgu dtg..murah je naik kuda ni..klu mahal xdenyer nk naik byk2 kali..

kEistimewaan Beriadah pd aku:
1. bdn jd chat dan kuat
2. dpt ketenangan sekjap
3. p keje nt bdn xde letih2 klu byk keje
4. dpt cuci2 mata.he3
5. dpt pkai sport shoes baru..(lame beli tp xpkai2)
6. ntah ape lg nk ckp,xtaula.he3..itula antaranyer.
7. Klu keburukan plak nt pk eh..he3
The End.

0 comments: