BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, January 30, 2009

:Honk! If u Think This Blog iS Cute!

hehe...actually bkn tu yg aku nk kongsikn..ni psl menda alah yg cute ni...


Picheese Honk!!


Nk cter ni...rABU 25 Jan 09,pas Naik dr coti lame CNY..Diri ni mmg da bosan r,xde mood semangat ag nk p keje..tp kena p gk r kn.da Responsibility kt..kena gkla p..hu3

tgh2 wat keje...along aku yg xbekerja slama semgu cz company dia sume Chinese..dia dgn seboknyer dtg ofis aku..

dia kena kuar jmpa aku pn cz ade urusan..ade2 urusan tu,dia bgi aku menda alah ni dgn rojak yg sedap dn enak.tp yg nk cter ni psl menda alah ni..suke x.?aku sukela..lame gk nk crik.

yela sbb ape aku suke,sbb tahula aku 'GIRL'..klu drive tu,silap skit je ade je yg nk 'HONK' 'HONK' aku...igt aku suke ke3..menci2..
HEADACHE au..hu3..Dgn adenyer menda ni...Aku Mohon Dlindungi dr 'Setan' Jlnan.hahaha3

Tqsomuch Along..Love u.Muaah. :bb

0 comments: