BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, March 25, 2009

::PerFume::

nk dmulakn cter..kul9 pagi,18th March 09'..


Tarikh pembelian: 15.March.09'
beli dmane: Ampang Point
gune duit sape: dUIT sndrila.he3
dtemani oleh: Alongku
mase pembelian: kul6 cmtu..nga ujan2 ble jln au.he3
-----------------------------------------------------------------------------------------------
gnila cternyer..

berdasarkn picheese ni..nilah perfume yg diidam2kn oleh aku n 5zal(my dear loli)



Perfume ni bln 1 rtu 5zal da ngenget dr aku..
konon2 adiah bufday dia r.tp mase tu aku xckupduit ag..cian mydear loli tu..
sik wat ayat sedih je nk mtk perfume tu.he3..asal aku ckp dia 'mucuk' je mulela dia wat ayat sedih..dia kta "yela abg xpkai perfume",perfume abg da abis"..
aku bkn ape..'mucuk' tu cume ayat manjeje utk dia..tp dia ni 'lurus' xfhm aku nk 'manje2'.he3

Kini..akhirnya aku dptkn jua utk mydear loli yg dsyangi tu..
skali aku trus beli utk aku skali..bior fear la kn..
nt dia wangi,aku lk masham2.he3..

Perfume ni aku lom bgi lg kt dia..nt mgu ni ari sabtu bru aku bagi..
tupn tgkla klu aku dpt blk mgu ni..

i 'Pray for God..spya aku dpt blk mgu ni n bos bgi aku cotisabtu ni...
ala 'Pn.Sh.Shaheerah..bolela coti sabtu ni...lgpn school hoildaykn..
xde org nk dtg sekolah..TOLONGLA..PLz..'eH,NI KT SApe aku ngadu ni..kt korg ke??

EHH2..Silap2..korg yg bace ni tlgla doakn utk aku skali eh..
aku wat blog ni curik2 mase keje aku..cz aku xde ape nk wat..
bos aku pn xde bgi keje kt aku...aku pn rini mlas nk wat keje..

ALA bos pn duk borak2..aku pn layanla blog ni..nga ade mood nk wat ni..
nt xde mood aku 'sepi' trus.he3

Ok..kul9.45 ni..mase da tamat..Tiiitt!!!
Bye..bYE..
------------------------------------------------------------

berdasarkn cter dats tu..aku taip kt notepad,tp xsempat nk postkn kt blog..tetba mase nk post kn tu Bos pn da bis Borak.he3..

ni brula de mase nk smbg blk wat blog ni..Adesss..
y my life so bz???..hehe3

pD mgu tu aku kene keje gk cz bos xbgi coti..
pas keje aku trus blk...penat gler lak tu..dhla drive sorg2..
mase drive tu aku kena buka radio kuat2.takot woo pape..
Pd UL..sori sgt xpat teman p Tgk konsert Amal tu..IM sorii..
ptg jumat tu nk msg pn xsempat..cz ade hal plak..

5zal lak tening mase sabtu tu,ingt blk mlk trus nk p jmpa dia tp dia ade tening.
aku smpi dlm kul3 lebih..slmt smpi umah ibu..Dlm kul6 cmtu aku kuarla p jmpa 5zal..
dia pn da abis tening kn..

Dia tersenyum lebar mase aku bgi perfume tu kt dia..'Tq syg'kta 5zal..
pas mkn kt rstrn tu..mlm tu kami abiskn mase bersame dtepi pntai..dekat kn dgn umah 5zal..

Ok tu jela kot,cm leh wat buku KLU cter kt blog ni.he3..


bUBYE..

Monday, March 23, 2009

..New Born..

Congratulations to Ct..
tis morning tis baby born to tis world..
but his eyes still close..
comey kn..
baby BOY..
His name is Danish..ct gtau name td.
ahad msg2 dgn ct..dia gtau da buka 1cm...
tetba td ct msg dia da slmt melahirkan tis baby..
yg plg dkagumi..
Ct gtau aku...dia melahirkn baby danish ni kt dlm keta..
otw p hosp..waaa...dgr cm best..tp amazing kn..he3
aku lak xsbo nk kawen..nk ade anak..tp takot nk beranak..cmna tu?haha.
Again,Congratulations Ct(Siti Aznieha)

Wednesday, March 18, 2009

suke2..school holiday

stlh sekian lame aku menyepi dgn blog ni..
arini aku mule blk..nk wat blog ni kena ade mood..ade story best2..
tp aku bkn xde story best cume malas je...
ni aku wat tag..amek dr sape ntah.he3

1.What have you been doing recently?
doin my ofis work...n smbil2 tu nyelamla lm laut.he3
2.Do you ever turn your cell phone off?
never ever..only empty batery or im outstation..
3.What happened at 10am today?
im go to eat breakfast at cafe at the back je..hu3

4.When did you last cry?
last month..piod time..touchin time2 ni..5zal buat!
5.Believe in fate/destiny?
not sure..?
6.What do you want in your life now?
1. better job.
.2. husband in future.he3
3. modify my car more sporty.hu3
4. do whole body treatment.he3
n more more...ssshhhh!!!
7.Do you carry an umbrella when it rains or just put up your hood?
absolutely la...takot atit!

8.What's your favourite thing to do on the bed?
lay down..open close open close my eyes..he3..lay down smbil msg2 bf ..he3n tdola..he3

9.What bootoms are you wearing now?
im wearing blue baju kurung today :-)

10.What's the nicest things in your inbox?
message from my dear loli..

11.Do you tend to make the relationship complicated?
absolutely no..

12.Are you wearing anything borrowed from anyone?
of cz nop today..but adela kdg2 pkai bju along.he3

13.What was the last movie you caught?
Street Fighter...wIF my Dear loli..tp dpt tgk intro je.cz ade hal.he3

14.What are you proud of?
My Ayah,Ibu n WHOLE fAMILY..me MysELF absolutely

15.What does the oldest text msg in your inbox say?
tis is secret/private dude..cnt tell one..he3

16.What was the last song you sang out loud?
Love Story..Taylor Swift

17.Do you have any nicknames?
Fufu..Fu..Fuza..Maksu..Moksu..Acuu..what else?

18.What does the newest text say?
my dear loli msg..dia da lunch kt ofis.:b

19.What time did you go to bed last night?
at 9pm plg awal.he3

20.Are you currently happy?
..not sure..im bored..

21.Who gives you the best advise?
my dear loli..n my ibu..

22.Do you eat whipped cream straight from the can?
..never try..he3

23.Who did you talk on the phone last night?
nobody..im sleep early last night.he3

24.Is something bugging you now?
nop..

25.Who was the last person to make you laugh?
my dear loli..:b