BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, March 25, 2009

::PerFume::

nk dmulakn cter..kul9 pagi,18th March 09'..


Tarikh pembelian: 15.March.09'
beli dmane: Ampang Point
gune duit sape: dUIT sndrila.he3
dtemani oleh: Alongku
mase pembelian: kul6 cmtu..nga ujan2 ble jln au.he3
-----------------------------------------------------------------------------------------------
gnila cternyer..

berdasarkn picheese ni..nilah perfume yg diidam2kn oleh aku n 5zal(my dear loli)



Perfume ni bln 1 rtu 5zal da ngenget dr aku..
konon2 adiah bufday dia r.tp mase tu aku xckupduit ag..cian mydear loli tu..
sik wat ayat sedih je nk mtk perfume tu.he3..asal aku ckp dia 'mucuk' je mulela dia wat ayat sedih..dia kta "yela abg xpkai perfume",perfume abg da abis"..
aku bkn ape..'mucuk' tu cume ayat manjeje utk dia..tp dia ni 'lurus' xfhm aku nk 'manje2'.he3

Kini..akhirnya aku dptkn jua utk mydear loli yg dsyangi tu..
skali aku trus beli utk aku skali..bior fear la kn..
nt dia wangi,aku lk masham2.he3..

Perfume ni aku lom bgi lg kt dia..nt mgu ni ari sabtu bru aku bagi..
tupn tgkla klu aku dpt blk mgu ni..

i 'Pray for God..spya aku dpt blk mgu ni n bos bgi aku cotisabtu ni...
ala 'Pn.Sh.Shaheerah..bolela coti sabtu ni...lgpn school hoildaykn..
xde org nk dtg sekolah..TOLONGLA..PLz..'eH,NI KT SApe aku ngadu ni..kt korg ke??

EHH2..Silap2..korg yg bace ni tlgla doakn utk aku skali eh..
aku wat blog ni curik2 mase keje aku..cz aku xde ape nk wat..
bos aku pn xde bgi keje kt aku...aku pn rini mlas nk wat keje..

ALA bos pn duk borak2..aku pn layanla blog ni..nga ade mood nk wat ni..
nt xde mood aku 'sepi' trus.he3

Ok..kul9.45 ni..mase da tamat..Tiiitt!!!
Bye..bYE..
------------------------------------------------------------

berdasarkn cter dats tu..aku taip kt notepad,tp xsempat nk postkn kt blog..tetba mase nk post kn tu Bos pn da bis Borak.he3..

ni brula de mase nk smbg blk wat blog ni..Adesss..
y my life so bz???..hehe3

pD mgu tu aku kene keje gk cz bos xbgi coti..
pas keje aku trus blk...penat gler lak tu..dhla drive sorg2..
mase drive tu aku kena buka radio kuat2.takot woo pape..
Pd UL..sori sgt xpat teman p Tgk konsert Amal tu..IM sorii..
ptg jumat tu nk msg pn xsempat..cz ade hal plak..

5zal lak tening mase sabtu tu,ingt blk mlk trus nk p jmpa dia tp dia ade tening.
aku smpi dlm kul3 lebih..slmt smpi umah ibu..Dlm kul6 cmtu aku kuarla p jmpa 5zal..
dia pn da abis tening kn..

Dia tersenyum lebar mase aku bgi perfume tu kt dia..'Tq syg'kta 5zal..
pas mkn kt rstrn tu..mlm tu kami abiskn mase bersame dtepi pntai..dekat kn dgn umah 5zal..

Ok tu jela kot,cm leh wat buku KLU cter kt blog ni.he3..


bUBYE..

1 comments:

a m b e r h u n n said...

adoi.macam2 sungguh cik faizal tu kan..kan.

biasa la tu pupu nak manje2 panggil dia mucuk, dia buat tak paham, straight la pulok kan.
ehehe!

apa2 pun pupu tetap kepam
:)