BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, April 20, 2009

Along...Nor Aryani a.k.a Haniey....United Kingdom is waiting for Her..


inila dia along ku...
dia ni nk p UK(United Kingdom)..tis thursday..
ade urusan keje ktanyer..
that is the 1st time in her life nk p UK..
pegi pn trus p tmpt yg mahal je...xngalah akak aku ni..
university yg dia handle tu ade click dgn UK..
tu yg dia kena pegi...
Al-maklumla da jadik manager..
syukur alhamdulillah akhirnyer tercapai jua impian dia..
berkat usaha gigih dia yg sgt rajin bekerja..tp malas kemas umah.he3
Kami sekeluarga berbangga dgn dia ni..xbermaksud dia sorg je..
sume ahli keluarga kami berjaya..alhamdulillah..amin
Ketiadaan along kt Malaysia ni...susah skitla life kt aku kt KL ni..
yela cz klu ari mgu,ari xkeje aku...
ari sabtu je esti aku p umh dia...tp nt dia xde xkn
aku nk p umah dia...bahaya2..
tp nt aku jenguk2 la anak2 buah aku aisyah n yasmin tu..
awen aku ni sussah skit..sussah bwk bincang n difficult skit dgn husbad dia.hu3
nt pandai2 la aku handle diriku smsa along xde...
adesss lg 1,menteri pertlgn cemas kewangan aku pn xde nt...
kdg2 along aku yg backup duit aku...
bkn aku xckup duit,ala tp aku mmg suke manje2 dgn dia mtk duit skit..
Along aku ni dia mmg murah hati sesgt..baik sgt dgn aku..Yeppiii!!!
best2 along ni...tqso much..very much...love u sooo ssooo much...
p/s:
long,kt doakn semoga perjalanan awak kt UK tu selamat smpi dan selamat balik....
semoga tiade ape2 yg berlaku disane...
semoga tuhan permudahkn perjlnan dan urusan along dtmpt org tu..
jaga diri elok2,..
jangan noty2 kt sane..
jgn lupe solat...
jaga kechtan along nt kt sane..klu rase sakit cepat mkn ubat!!
kite doakn semoga along sntsa sihat dsane dan djauhji dr segala ape2 yg xdiingi
jgn lupekn kami dicni bile berada dsane..
bace doa byk2..amalkn doa2 yg ayah bgi tu..
Kita sekeluarga.ibu ayah atok pon,abg man anak2 along;aisyah,yasmin n akmal..angah n jenal;adam n atim..awe n aziz akan sentiasa mendoakn keselamatan along..
Jgn lupe ole2..tp klu mahal2 xpyhla..ktorg faham..
Wlpn kt xdpt nk anta along p airport mase along nk take off tu nt...cz kt ade kursus..doa kt utk along akan sentiase mengiringi along...
:'-( :'-( berlinangan air mata....xpenah berpisah jauh darimu...
Yang Ikhlas
DARI ADIKMU YG AMAT MENYAYANGIMU.. ...Norafuzah..


Polo Club Britannia vs Guess


mase itu emas.
.time is gold


saje je amek gmbo jam kami..
nk show off je.hahaha3









..18.April.1986..

hepi besday to me.


sekadar perhiasan..
i wish one day i can have tis cupcakes n cakes..
i love red n white themes..he3

on that day,aku keje gk smpi kul12.
pastu trus blk ke mlk.
konon2 nk clbrate dgn family.
ala tp clbrate dgn 5zal je cz ibuayah xde wat ape2 pn.
lgpn aku pn sedo dri ni da beso.
den.xksahla.
sesmpi je aku dmlk.
5zal pn trusla dtg(dgn sehelai sepgg je dtg)
ciannyer aku..
aku xksahla kn,tgu the next step dr 5zal.he3
destinasi kami pn mane lg la kn klu x MP.
smpi2 trus je 5zal ajak tgk wyg.
(cter fast&furious)
tp yg bestnyer sit yg aku duk tu no.18 row F.
Konon2 FUZA NO.18.hehehe3
5zal yg pilihkn..best2
ari bufday clbrate cm dating biase je..
antoo tol 5zal ni..he3


capture image ni xbrp jelas sgt cm dlm gelapkn,camera pn cikai.ahaha3


den,pas tgk wyg..aku pn ikot jela langkah 5zal..
jln punye jln..
aku pn tnyala:


b: 5zal nk p mane..?
abg:nk pegi PDI laa..Padini..
b: watpe?
abg: lor b kta rtu nk seluar keje pdi kn..
b: lor yeke..eh xpyhla bg.
abg: nape lak xpyh..?
b: malula bg..(ku memblsnyer dgn senyumanku plg manis..he3)
abg: nk malu ape...:b

smpi je PDI...kami pn usha2 la brg2 dsane..
jmpala ape yg berkenan dhati..
dlm sebok2 aku mencuba..dia pn mencarik2.
dia pn crik gk bju dia.
aku sempat capture gmbo dia nga catwalk dgn bju yg dia try.he3
sape lg yg suoh catwalk klu bkn aku.he3

pas pilih2 n beli2 dPDI ni..
kami meneruskn lgkh kami.
mne lg tmpt mknla.
ari pn da senja.
ibu pesan jgn blk lewat2 sgt.
5zal pn baik..
pas magrib trus ke restoran utk mkn.
dia bwk aku ke tmpt restoran atas air..
smbil2 mkn leh tgk ikan berenang kt bwh.
kt tmpt restrn ni xamek gmbo cz battery kong trus..sedih kn..
tp xpela...ianya akn sntsa terpahat dhatiku..
tq sygku 5zal ngekkss~


wlpn xde bunga ag,xde bufday cake or cupcakes..kutahu kau sntsa ikhlas dlm perhbgn kt..hanya itu yg kuharapkn..syg abg sgt2..aritu gk 5zal bgi msg yg berbunga2..syg pp tkit..he3 cup cuppp..'everyday is your special day syg'..Oppss!!

Friday, April 17, 2009

..Happy Birthday to Me...Norafuzah

Hye...

Happy birthday to me,
Happy birthday to me,
Happy birthday to fuuuuu,

Happy BiRTHDAY TO ME..

tq...tq..he3

I was born on 18th April 198.... at Hospital Lumut Perak around 3pm cmtu...that day adela hari JUMAAT...Lame gk ibu nk bersalinkn aku...lame dia kta duk dlm labour room tu...cian ibu...Aku jugakla ibu kta 1st time bersalinkn anak kt hospital..kakak aku sume dr along,angah n awen sume dia bersalinkn kt umah atok aku je....aku xla bangga tp aku dpt rasekn ibu bersalin kt hospital....sbb ibu takot p hospital..klu p hospital dia takot sgt,nk pengsan pn ade.he3



Skrg umur aku da sebaya dgn kwn2 seperjuangan aku yg lain2...malula nk sebot umo ni.hehehe..
now,aku bekerja dslh sebuah sekolah sbgi admin..blaja dlm jurusan engineering tp keje bhgn admin..ape kes..aku 'grab je peluang yg ade cz susah nk dpt keje klu xxde cabel beso ni..tp aku aku nk berjinak2 nk crik keje lain..dlu aku takot2 nk crik keje lain sbb takot xle survive tp skg inshaAllah aku akn cube..

umo da cmni,lagi byk lagi yg perlu aku lakukan..utang,insurans,loan,keta,simpanan n mcm2 benda lg aku nk kena pk kn..psl kawen tu...biarla mase dan rezkiku yg menentukan..semoga ape yg kuimpikn xlari jauh mane..kau lari akan kekejar smpi dpt..hehe3

Ya Allah,Ya tuhanku,
permudahknla segala urusan hambamu ini,
murahknla rezkiku,
pnjgknla umor ku,spya aku dpt mencarik ape yg slama ni aku impikn..
jauhila aku dr sbrg penyakit berbahaya dn jauhkn segala malapetaka dr ku..
amin ya rabball alamin..



Inilah antara wajah2 aku dari tahun ke tahun....





















dari tahun ke tahun...adakah same atau tidak?
good to worse to good n last is beautifull.he3