BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, April 20, 2009

Along...Nor Aryani a.k.a Haniey....United Kingdom is waiting for Her..


inila dia along ku...
dia ni nk p UK(United Kingdom)..tis thursday..
ade urusan keje ktanyer..
that is the 1st time in her life nk p UK..
pegi pn trus p tmpt yg mahal je...xngalah akak aku ni..
university yg dia handle tu ade click dgn UK..
tu yg dia kena pegi...
Al-maklumla da jadik manager..
syukur alhamdulillah akhirnyer tercapai jua impian dia..
berkat usaha gigih dia yg sgt rajin bekerja..tp malas kemas umah.he3
Kami sekeluarga berbangga dgn dia ni..xbermaksud dia sorg je..
sume ahli keluarga kami berjaya..alhamdulillah..amin
Ketiadaan along kt Malaysia ni...susah skitla life kt aku kt KL ni..
yela cz klu ari mgu,ari xkeje aku...
ari sabtu je esti aku p umh dia...tp nt dia xde xkn
aku nk p umah dia...bahaya2..
tp nt aku jenguk2 la anak2 buah aku aisyah n yasmin tu..
awen aku ni sussah skit..sussah bwk bincang n difficult skit dgn husbad dia.hu3
nt pandai2 la aku handle diriku smsa along xde...
adesss lg 1,menteri pertlgn cemas kewangan aku pn xde nt...
kdg2 along aku yg backup duit aku...
bkn aku xckup duit,ala tp aku mmg suke manje2 dgn dia mtk duit skit..
Along aku ni dia mmg murah hati sesgt..baik sgt dgn aku..Yeppiii!!!
best2 along ni...tqso much..very much...love u sooo ssooo much...
p/s:
long,kt doakn semoga perjalanan awak kt UK tu selamat smpi dan selamat balik....
semoga tiade ape2 yg berlaku disane...
semoga tuhan permudahkn perjlnan dan urusan along dtmpt org tu..
jaga diri elok2,..
jangan noty2 kt sane..
jgn lupe solat...
jaga kechtan along nt kt sane..klu rase sakit cepat mkn ubat!!
kite doakn semoga along sntsa sihat dsane dan djauhji dr segala ape2 yg xdiingi
jgn lupekn kami dicni bile berada dsane..
bace doa byk2..amalkn doa2 yg ayah bgi tu..
Kita sekeluarga.ibu ayah atok pon,abg man anak2 along;aisyah,yasmin n akmal..angah n jenal;adam n atim..awe n aziz akan sentiasa mendoakn keselamatan along..
Jgn lupe ole2..tp klu mahal2 xpyhla..ktorg faham..
Wlpn kt xdpt nk anta along p airport mase along nk take off tu nt...cz kt ade kursus..doa kt utk along akan sentiase mengiringi along...
:'-( :'-( berlinangan air mata....xpenah berpisah jauh darimu...
Yang Ikhlas
DARI ADIKMU YG AMAT MENYAYANGIMU.. ...Norafuzah..


1 comments:

S. Suhana Ros said...

Sila layari blog saya...Ada award untuk anda dan anda di TAG!! =)

http://suhanaros.blogspot.com