BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, April 17, 2009

..Happy Birthday to Me...Norafuzah

Hye...

Happy birthday to me,
Happy birthday to me,
Happy birthday to fuuuuu,

Happy BiRTHDAY TO ME..

tq...tq..he3

I was born on 18th April 198.... at Hospital Lumut Perak around 3pm cmtu...that day adela hari JUMAAT...Lame gk ibu nk bersalinkn aku...lame dia kta duk dlm labour room tu...cian ibu...Aku jugakla ibu kta 1st time bersalinkn anak kt hospital..kakak aku sume dr along,angah n awen sume dia bersalinkn kt umah atok aku je....aku xla bangga tp aku dpt rasekn ibu bersalin kt hospital....sbb ibu takot p hospital..klu p hospital dia takot sgt,nk pengsan pn ade.he3



Skrg umur aku da sebaya dgn kwn2 seperjuangan aku yg lain2...malula nk sebot umo ni.hehehe..
now,aku bekerja dslh sebuah sekolah sbgi admin..blaja dlm jurusan engineering tp keje bhgn admin..ape kes..aku 'grab je peluang yg ade cz susah nk dpt keje klu xxde cabel beso ni..tp aku aku nk berjinak2 nk crik keje lain..dlu aku takot2 nk crik keje lain sbb takot xle survive tp skg inshaAllah aku akn cube..

umo da cmni,lagi byk lagi yg perlu aku lakukan..utang,insurans,loan,keta,simpanan n mcm2 benda lg aku nk kena pk kn..psl kawen tu...biarla mase dan rezkiku yg menentukan..semoga ape yg kuimpikn xlari jauh mane..kau lari akan kekejar smpi dpt..hehe3

Ya Allah,Ya tuhanku,
permudahknla segala urusan hambamu ini,
murahknla rezkiku,
pnjgknla umor ku,spya aku dpt mencarik ape yg slama ni aku impikn..
jauhila aku dr sbrg penyakit berbahaya dn jauhkn segala malapetaka dr ku..
amin ya rabball alamin..



Inilah antara wajah2 aku dari tahun ke tahun....





















dari tahun ke tahun...adakah same atau tidak?
good to worse to good n last is beautifull.he3

0 comments: